GÆSTEBOG FAQ

 

 

Tilbage til gæstebogen

J.A.G. FAQ

 • Hvad er J.A.G. ?

  J.A.G. er en forkortelse af det engelske navn Just Another Guestbook ( Bare en anden Gæstebog ).
  En gæstebog er et webbaseret program - der giver brugere mulighed for at lægge en besked på din webside, og beskeden kan læses af alle.

 • Hvorfor skulle jeg lægge en besked ?

  Det er helt frivilligt om du vil skrive en besked, men hvis du har noget at dele med resten af de besøgende - eller hvis du har et spørgsmål - kan du benytte gæstebogen.
  Hvis du har en mere privat besked - er det bedre at bruge email. De fleste sites har en generel email adresse du kan benytte.

 • Hvordan tilføjer jeg en ny besked ?

  I J.A.G. er topbaren en navigationsmenu, på forsiden ser du til venstre "Ny Besked", hvis du klikker på dette link, kommer du til en ny side, hvor du kan skrive din besked.

 • Skal jeg udfylde alle felter for at skrive en besked ?

  Nej det behøver du ikke, de besøgendes privatliv respekteres. Derfor kan du godt nøjes med at udfylde beskedfeltet og lade de andre felter være tomme.
  Din besked tilføjes gæstebogen under navnet "Anonym". Bemærk at webmaster kan ændre eller slette beskeder - så vær ikke provokerende og undgå dårlig sprogbrug. ( Etik er en god ting )

 • Jeg vil gerne efterlade min email adresse - men ønsker ikke at andre besøgende kan se den.

  Når du udfylder din besked - skal du bare sikre dig at tjekboksen "Vis email i gæstebogen" ikke er aktiveret, dermed er det kun webmaster som kan se din email adresse - ingen andre.

 • Hvad betyder "ip: registreret" ?

  Det betyder, at gæstebogen registrerer hvorfra en besked er sendt. En IP adresse er en adresse der "unikt" identificerer en computer på internettet. Dette er indbygget for at forhindre misbrug af gæstebogen, det vil ikke blive anvendt til andre formål. Webmaster er den eneste med adgang til at se din IP adresse.

 • Hvad er smilies - og hvordan anvender jeg dem ?

  Smilies kaldes også "følelses iconer". De er en speciel sekvens af tegn, der efterligner et ansigt som udtrykker en følelse.
  Hvis smilies er aktiveret af webmaster - vil de blive erstattet af små ikoner. Du vil kunne se disse ikoner og de korresponderende tegn sekvenser til højre på siden, hvor du skriver en ny besked.
  Du kan anvende tegnsekvensen - eller klikke på ikonerne når du skriver - for at indsættte en smiley i din besked. Bemærk at tegnsekvensen skal have mellemrum før - og enten mellemrum eller linieskift (Enter) efter - for at blive erstattet af et ikon i din besked.

 • Kan jeg bruge denne gæstebog på min egen hjemmeside - og hvor kan jeg få fat i den ?

  Ja, du kan benytte denne gæstebog på din egen hjemmeside, men dit webhotel eller din egen server skal understøtte følgende:

  • PHP (version 4.1 eller højere) - PHP er et programmeringssprog der udføres på serveren. J.A.G. er skrevet med PHP og Visdom.
  • mySQL - mySQL er et database styringsværktøj. J.A.G. benytter en database til at gemme alle beskederne.

  J.A.G. er freeware, hvilket betyder at du kan downloade og benytte det gratis. Følg linket nederest for at gå til J.A.G. hjemmesiden - hvor du kan downloade programmet.
   

Send til en ven

 
© Cynthia Lønborg / AfricaDance.dk - Web og billeder: Crawfurd Media